Belépés

Belépés a fiókba

Felhasználó név *
Jelszó *
Emlékezz rám

Technikai segítség:

+36-20/268-07-79
Névtelen 2.png

Touch DMX világításvezérlő

Helyiségeink komfortfokozatát a megfelelő mértékű megvilágítással megemelhetjük. A megfelelő megvilágítás erőssége azonban napszaktól, időjárástól és az alkalomtól függően változó, emiatt a világítótestjeink fényintenzitását időről-időre korrigálnunk szükséges.

Megfelelő világításvezérlés kiépítésével a megvilágítás finoman hangolható a fellépő igények szerint. Az egyes fényforrások teljesítményszabályozására az ún dimmerek szolgálnak, amelyek napjainkra minden elterjedt fényforráshoz kaphatóak. Nagyszámú egyedileg szabályozott lámpatest esetén a teljesítményszabályozók vezérlését célszerű központosítottan, egy helyről megoldani, hogy a fényforrások összehangolása könnyedén megvalósítható legyen.

 

A Touch DMX készülék a fenti célt professzionálisan kiszolgáló XPLC Light készülékcsalád mintájára, funkcióiban egyszerűsítve lett kifejlesztve.

A készülék lehetővé teszi DMX protokollal vezérelhető teljesítményszabályzókkal izzólámpás, LED-es és fénycsöves fényforrások fokozatmentes, egyedi és összehangolt fényerősség-szabályozását fixen telepített nyomógombokról kezelve.

Több mint villanyszerelés

  • 1
  • 2
logo-footer

Nascon Kft.

1158 Budapest
Késmárk u. 7/b
tel.: +36-20/964-40-89
Email: iroda(kukac)nascon(pont)hu